Banvit, 3. Kez Türkiye’nin “Süper Markaları” Arasında...   Tarih
Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve iki yılda bir Türkiye’nin de ev sahipliği yaptığı Superbrands, 2014 yılı süperlerini ödüllendirdi. Ülkemizde bu yıl 5.’si düzenlenen organizasyonun Gala Gecesi, İstanbul Grant Hyatt Hotel’de gerçekleştirildi. Gecede düzenlenen ödül töreninde, Banvit üçüncü kez Türkiye’nin Süper Markaları ödülüne lâyık görüldü. Ödül töreninde sahne alan Ali Poyrazoğlu, sunumu ve marka olmanın önemini vurguladığı konuşması ile geceye renk kattı. 2014’ün Süper Markalarından Banvit’in ödülünü Banvit A.Ş. Medya İlişkileri Yöneticisi Fatih Göçen aldı. Araştırma şirketi Nielsen’in ölçümleri de dikkate alınarak Seçici Kurul tarafından belirlenen markadan biri olan Banvit, marka değerini 3’üncü kez sıralamaya girerek daha da güçlendirmiş oldu. Banvit bu sonuca; teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterleri değerlendirilerek ulaştı. Düzenlenen gecede farklı sektörlerden 43 marka ödüllendirildi.