Mom-z’den Banvit’e ödül!   Tarih 12/16/2013
Aileye dokunmak isteyen ve bunun yolunun anneden geçtiğini bilen herkesi bir araya getiren Mom-Z, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Banvit’e ‘Çalışan Anneleri Her Zaman Desteleyen Kurum Ödülü’ verdi Farklılıkları ile yeni kuşak annelerin de en büyük destekçisi olan Banvit, 2000 sonrası doğmuş olan çocukların annelerinin değişen tüketim anlayışlarını masaya yatıran Mom-Z’den ödül aldı. Son 10 yılda değişen anne ve annelik kavramları, markaların Z kuşağı annelerle nasıl iletişim kurması gerektiği ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği etkinlikte ödülü Banvit adına, Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener aldı. İlgi Görener, Banvit’in en önemli özelliğinin kadın emeğiyle büyüyen bir kuruluş olması olduğunun altını çizerek; “Anaerkil yapımızın doğal sonucu olarak da odak noktamız çocuklar ve anneleri. Biz sağlıklı toplumun sağlıklı çocuklardan oluştuğuna inanıyoruz. Bu yüzden de hem ticari hem de sosyal çalışmalarımızın neredeyse tümünü çocuklar ve anneler üzerine yoğunlaştırıyoruz.” dedi. 11 Aralık’ta düzenlenen, teknoloji kuşağı anneleri ve markaları bir araya getiren Mom-Z, bu yıl annelik ve ebeveynlik konusunda dünya çapında bilirkişilerden biri olarak kabul edilen Mom Central CEO’su Stacy DeBroff’ı ve Gülben Ergen’i ağırladı. Etkinlikte, sanatçı Gülben Ergen, yılın Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi" başlığı altında Çocuklar Gülsün Diye’nin hikayesini ve başarılarını anlattı.